Zondagnacht begon een achtervolging na een poging tot controle in de Verenigde Natiënlaan, dat gebeurde omstreeks 3.30 en uiteindelijk eindigde de achtervolging in een ongeval.

De politie wilde een auto controleren, toen de passagier van de wagen dat zag, sprong hij uit de wagen en zette het op een lopen.

De bestuurder accelereerde hard met de bedoeling om de politie van zich af te schudden.   Hierbij reed de chauffeur door verschillende rode lichten en maakte daarbij tal van zware overtredingen.

In de Parijsstraat, toen de bestuurder doorhad dat hij de politie niet van zich af zou kunnen schudden, sprong de man uit zijn rijdende wagen.   De wagen reed verder en kwam tot stilstand tegen een afsluiting.

De bestuurder van de wagen kon ondanks zijn poging om weg te vluchten toch gevat worden door de politie, het gaat om een 48-jarige Marokkaan.

De man weigert elke medewerking aan de politie lezen we in HLN.be, bovendien is de man een bekende van het gerecht.   De man werd door de onderzoeksrechter aangehouden.   Van de passagier is er voorlopig geen spoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in