Nathan die als tuinman werkt voor een bedrijf actief in de tuinsector heeft in de laatste jaren wel het één en ander gezien maar bij zijn laatste job trok hij grote ogen.

“Ik werk al een paar jaar in de regio en sta in voor het onderhoud van tuinen, onder onze klanten ook een aantal appartementsgebouwen in de regio van Oostende.” vertelt Nathan.

“Sinds gisteren ben ik actief nabij Royal Palace aan de Zeedijk in Oostende, ik moet daar voor een klant de siergrassen lenteklaar maken en tegelijk ook het achtergelaten zwerfvuil opruimen”.

“Ondertussen ben ik al het één en ander gewend maar nu was het er echt over. Onderbroeken, talloze blikken bier, afgeleefde regenbroek deurmatten, winkelzakken, lege flessen, frituurolie,… “

Ondanks het feit dat mensen het klimaat hoog in het vaandel dragen zien we dat het er in de realiteit heel anders aan toe gaat.

Nathan benadrukt dat hij fier blijft op zijn werk en dat hij trots is dat hij zo Oostende en de regio rond Oostende een beetje groener kan maken. Hij hoopt dat mensen naar aanleiding van dit artikel eens vaker zullen nadenken vooraleer ze zomaar overal vuilnis achterlaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in