De maatregelen rond het coronavirus houden helaas de dieven niet tegen, gisterenavond rond 20.30 uur werd een scooter gestolen op het Petrus en Paulusplein in Oostende. De eigenaar had zijn scooter daar even geparkeerd omdat toen hij tien minuten later terugkwam was de scooter verdwenen.

De scooter was gesloten en ook het stuurslot was aangezet maar dat weerhield de dief niet om de scooter toch te stelen. De diefstal gebeurde rond 20.30 uur op het Sint-Petrus & Paulusplein in het centrum van Oostende.

Er werd aangifte gedaan bij de politie van Oostende. Heb jij toevallig iets gezien of weet je waar de scooter nu is? Neem dan zeker contact op met de lokale politie van Oostende

2 REACTIES

  1. Mijn electiesche step ook gestolen op het Sint Petrus en Paulusplein op 31/12/2019 nooit meer turug gezien maar geen aangifte gedaan ze houden hun daar niet mee bezig beter boetes uitschrijven dat is veel gemaklijker

  2. Mijn dochter haar scooter werd jaren geleden ook gepikt maar nooit teruggevonden. Aangifte gedaan maar geen resultaat. Maar zit es op een bankje in het park.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in