Gisterenavond werd een vrouw uit Oostende het slachtoffer van een wel heel erg brutale dief. De vrouw stond rond 17.30 uur met haar wagen geparkeerd in de Wellingtonstraat. Ze was aan het wachten op een collega die ze kwam afhalen. Op dat moment sloeg een dief de ruit aan de passagierszijde in en ging er met haar handtas vandoor.

De vrouw wist niet wat haar overkwam en ze had de scherven van de gebroken ruit op haar gekregen. In een flits nam de man de handtas van de vrouw die op haar passagiersstoel stond en ging ervandoor. De man vluchtte in de richting van de Warschaustraat en is vandaar vermoedelijk verder gelopen richting tramhalte.

Het was een bordeaux/rode Christian Dior tas misschien is die ergens gedumpt en heeft iemand die gevonden?

De vrouw verwittigde de politie van Oostende die kwamen ter plaatse voor de vaststellingen. Van de dader was geen spoor meer te bekennen. Het gaat om een jonge man van buitenlandse afkomst hij droeg een grijze kap die hij over zijn hoofd had getrokken.

De vrouw vermoedt dat de dader haar in de gaten hield omdat ze al een vijftal minuten aan het wachten was in haar wagen. Getuigen hadden eerder jonge mannen opgemerkt in de buurt die in alle wagens aan het binnenkijken waren. De vrouw vertelde ons ook dat de politie van Oostende haar wist te vertellen dat dit de laatste tijd vaker voorkomt.

Wees dus voorzichtig met de handtas in je wagen, zelfs als je erin zit!

Al meer dan 2.900 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in