Zowel dinsdagavond als woensdagavond heeft de politie van Oostende zes mensen zonder geldige verblijfsdocumenten opgepakt. De arrestaties gebeurden nadat alerte buurtbewoners de politie van Oostende hadden gecontacteerd.

Dinsdagavond kreeg de politie van Oostende een telefoon van een burger nadat hij gezien had dat een paar mannen een raam stuk hadden geslagen en in een leegstaand gebouw aan de Zeedijk van Oostende waren binnen gedrongen. De politie ging ter plaatse en trof er vier mannen aan, geen van hen beschikt over de nodige papieren.

Ook woensdagavond kreeg de politie een tip over mensen die zich verdacht gedroegen in de buurt van de Warschaustraat in Oostende. De politie van Oostende ging ook daar ter plaatse en bij hun aankomst sloegen twee mannen op de vlucht. De politie van Oostende kon de mannen even verder op toch arresteren.

Alle 6 de mannen zijn afkomstig uit Libië en werden doorverwezen naar de Dienst Vreemdelingenzaken. Wat er verder met de mannen gebeurt is niet duidelijk.

Dit artikel wordt jou aangeboden door:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in