In Oostende heeft een straatbende minstens acht toevallige voorbijgangers beroofd. De politie toont beelden van enkele verdachten terwijl ze toesloegen in Oostende. De overvallen vonden plaats in het centrum van Oostende en gebeurden meestal ’s nachts.

De politie van Oostende heeft beelden van de verdachten terwijl ze toesloegen, zo werd een man beroofd terwijl hij op zijn fiets naar zijn werk reed. De man werd daarbij bestolen van zijn gouden ketting die hij van zijn ouders had gekregen, het is vooral de emotionele waarde van de ketting die voor de man belangrijk is.

De politie vermoedt dat de bende hier met vakantie was gezien de diefstallen na 9 augustus gestopt zijn, de kans is groot dat ze nu in een andere plaats aan het werk zijn. Herken jij één van de verdachten neem dan zeker contact op met de politie van Oostende of via Faroek.

In Oostende heeft een straatbende minstens acht toevallige voorbijgangers beroofd. De politie toont beelden van enkele verdachten.

Geplaatst door Faroek op Dinsdag 2 juni 2020

7 REACTIES

    • In wuffere context bedoel je da? T uiterlijk en voorkomen van die gastn of associeer je da marginaal gedrag met de stad oostende int algemeen?

  1. Weeral van het VREEMDE TYPPE …Belgie STOP MET ZE IN ONS LAND TE LATEN KOMEN….Politiicie jullie zijn verkozen door eigen volk ….DOE ER DAN IETS AAN…..VERSTAAN…Of zijn er andere Belangen in het gedrang ????????

  2. De “vreemdelingen zijn goedkope werkkrachten, die niet morren om flexijobs, dat hier en daar ene tussenzit met slechte bedoelingen moet je er maar bijnemen. We leven in een kapitalistisch sisteem, waar ook het Vlaams B aan mee stemt !

  3. Nogmaals eens het zoveelste bewijs dat vreemdelingen ALTIJD EN OVERAL VOOR PROBLEMEN ZORGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ALLEMAAL terugsturen naar land van herkomst en verlatingsverbod opleggen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in