Vrijdagmorgen vroeg is de politie van Oostende binnengevallen op een illegale party die in de Haven van Oostende werd georganiseerd. Het ging om een illegaal dansfeest de politie kreeg een tip over de party.

In een verlaten loods op het havengebied hadden jongeren, uit verschillende provincies, een illegale party georganiseerd. Het was de scheepvaartpolitie van Oostende die de fuif per toeval ontdekte. Het was toen al vroeg in de morgen, er bleek nergens een fuif aangevraagd te zijn in de buurt.

De politie is toen met verschillende patrouilles binnengevallen op de fuif, een aantal jongeren probeerden te ontsnappen toen de politie aankwam. Zes personen waren onder invloed van drugs, er zijn ook kleine hoeveelheden drugs gevonden.

Er werden verschillende pv’s opgesteld, de organisatoren mogen zich aan een serieuze boete verwachten.

Heb jij onze app al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

1 REACTIE

  1. hebbe de flikken nu echt niets beter te doen? geen wonder dat de mensen beginnen neer te kijken op de politie. zware criminelen, verkrachters en pedofielen laat de politie hun gang gaan, maar als er ergens een fuif is zonder *huiver* een vergunning, dan worden er meerdere patrouilles ingeschakeld. Man, wat een klucht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in