De politie van Oostende kreeg vrijdagmorgen een oproep voor een winkeldiefstal in de Carrefour Express aan het Sint-Catharinaplein in Oostende. Getuigen hadden de man zien binnenvluchten in een woning daar trof de politie uiteindelijk twee mannen zonder geldige verblijfsdocumenten aan op de zolder van een leegstaande woning.

Het personeel van de winkel had de politie verwittigd nadat een man verschillende goederen had gestolen en daarmee naar buiten vluchtte uit de winkel. Verschillende getuigen hadden de man in een woning in de buurt zien binnenlopen. De politie ging op zoek naar de man en trof hen daar aan op de zolder van een leegstaande woning.

De twee mannen verblijven illegaal in het land en beschikken dus niet over de nodige papieren. De politie pakte de twee mannen op en ze werden ter beschikking gesteld van Dienst Vreemdelingenzaken. Wat er verder met hen gebeurt is onduidelijk maar de kans dat beide mannen een papier kregen om het grondgebied te verlaten is groot gezien er geen plaats is om die mensen op te vangen of op te sluiten.

1 REACTIE

  1. Hebben waarschijnlijk al een rugtas vol van papieren om het land te verlaten. We kunnen ze mss eens met een C 130 buiten droppen boven UK waar ze naartoe willen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in