Gisteren liet de politie van Oostende weten dat ze een grote buit hadden aangetroffen vandaag raakten meer details bekend en deelde de politie ook foto’s van de buit. De politie hoopt zo alle slachtoffers sneller te kunnen bereiken.

Op 28 januari werd een persoon die zich verdacht gedroeg opgemerkt door een patrouille van de politie van Oostende. De man had een zak bij zich in daarin zaten zonnebrillen, gouden voorwerpen, muntstukken, oorbellen, juwelen,… De man verklaarde dat hij die zak gevonden had in een vuilnisbak. De politie hecht echter niet veel geloof aan het verhaal van de man.

De politie vermoedt dat dit de buit is van diefstal of inbraak daarom is het nodig dat de politie de slachtoffers kan vinden. Door foto’s van de buit vrij te geven hoopt ze dat alle slachtoffers zich melden, ze krijgen dan hun goederen terug.

Wie slachtoffer werd van diefstal of iemand in zijn omgeving kent die werd bestolen, wordt verzocht contact op te nemen met pz.oostende.aangifte@police.belgium.eu Een gedetailleerde beschrijving van de voorwerpen, een aankoopbewijs of een foto aanleveren is aangewezen. Ook mensen die buiten Oostende wonen, kunnen mailen. Het is niet zeker dat alle buit in Oostende werd gemaakt.

UPDATE! Oproep slachtoffers van gestolen juwelen. Wegens de massale reacties is er beslist om de foto's van de buit toch…

Geplaatst door Lokale Politie Oostende op Woensdag 5 februari 2020

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in