Vannacht hebben twee inbrekers geprobeerd om in een huis in de Stuiverstraat in te breken. Via de achterkant van het huis dat uitkomt in de Guldensporenlaan hadden de twee een ladder tegen de achterzijde geplaatst.

Een huis, in de Stuiverstraat dichtbij het uitvaartcentrum, waarvan langs de achterzijde een raam openstond bleek voor de twee een uitnodiging om via een ladder het huis te betreden. Zover zijn ze echter niet geraakt, de politie van Oostende werd verwittigd door alerte buren en was heel snel ter plaatse.

Er werden twee mannen betrapt die via een ladder probeerden van in te breken, de twee mannen werden gefouilleerd en meegenomen naar het politiekantoor van Oostende. Er werd niets gestolen dankzij dit alerte optreden. Het is wel een waarschuwing voor iedereen die met een open raam slaapt.

7 REACTIES

  1. Bij mij werd ook ingebroken in de Nieuwlandstraat 28 mar, voordeur slot geforceerd en praktisch 75% van inboedel meegenomen. Dankzij de geburen werd de inbraak vastgesteld , tweede verblijfsplaats! Heb zelfs problemen ondervonden met de politie om mijn aanwezigheid te verechtvaardigen voor voorlpige herstelling deur en inventaris diefstal op te maken. Gezien het grote volume (matrassen, beddegoed enz… moeten ze wel een vrachtwagen voor de deur hebben geplaatst. Toch heeft niemand iets bemerkt van de inbraak !!! Alhoewel ik dit nieuws gemeld heb aan HON zie ik deze melding NERGENS voorkomen op hen criminaliteit melding!!!

  2. Ik heb nu voor de tweede maal een relaas van de feiten terug naar Uw redactie doorgestuurd .
    Wat mij het meest verontrust is dat niemand, met inbegrip van het kabinet van de burgemeester , degelijke richtlijnen wil geven, wat de te volgen procedure is wanneer je geconfronteerd wordt met dergelijke omstandigheden. Na inbraak, hoe kan ik mijn huis terug degelijk beveiligen, wie geeft de toelating enz…

  3. Ik krijg zo stilaan de indruk dat de melden van een inbraak in en tweede verblijf Nieuwlandstraat een taboe onderwerp geworden is, dit in tegenspraak van andere inbraken die worden zonder vertraging vermeld !
    Herhaal terug mijn standpunt :Wat mij het meest verontrust is dat niemand, met inbegrip van het kabinet van de burgemeester (zelfs na herhaaldelijke e-mails gericht aan het kabinet van de burgemeester ); degelijke richtlijnen wil geven, wat de te volgen procedure is wanneer je geconfronteerd wordt met dergelijke omstandigheden. Na inbraak, hoe kan ik mijn huis terug degelijk beveiligen, wie geeft de toelating enz…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in