Vrijdagavond heeft een gewapende man de supermarkt Louis Delhaize op de hoek van de Stuiverstraat overvallen. De dader kwam binnen en haalde een wapen tevoorschijn, hij richtte het wapen op de kassierster en wou geld. Het ging volgens de dader niet snel genoeg waarop hij met zijn pistool op het scherm sloeg.

De overval gebeurde vrijdagavond rond 18.15 op de hoek van de Stuiverstraat en de Duivenstraat in Oostende. Daar bevindt zich een supermarkt van Louis Delhaize. Een jongeman was ongemerkt de winkel binnen gekomen en stond in de rij aan de kassa. Terwijl de kassierster wil afrekenen haalt de jongeman een wapen uit en richt het op de kassierster. De overvaller houdt de vrouw onder schot en spreekt haar in het Frans aan. Ze krijgt drie seconden de tijd om al het geld in een zak te steken.

Dit gaat naar de mening van de jongeman niet snel genoeg waarop hij dreigt met zijn wapen. De overval duurt alles samen een twintigtal seconden. De jongeman vlucht de winkel uit en stapt in een witte wagen die stond te wachten. Daarin zit iemand de dader op te wachten zodra hij buiten is vluchtten ze weg.

Politie start onderzoek

De overvallen kassierster verwittigde haar collega over wat haar net was overkomen. De politie werd direct verwittigd en die waren snel ter plaatse maar de daders konden voorlopig ontkomen. Via camerabeelden wordt nu gezocht om meer informatie over de daders te vinden.

Het personeel denkt dat de dader al vaker in de winkel is geweest want hij wist heel goed hoe het er in de winkel aan toe ging. De kassierster is in shock en blijft voorlopig thuis.

De overvaller heeft een aanzienlijke som geld mee kunnen nemen hoewel de meeste mensen nu toch met een betaalkaart betalen. Een exact bedrag werd niet genoemd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in