In de zomer neemt het aantal fietsdiefstallen altijd toe, ondanks alle maatregelen van de politie en het stadsbestuur blijft fietsendiefstal een echte plaag in Oostende. Er worden wel opvallend veel fietsen uit garageboxen gestolen de laatste weken.

Mireille Rossel en Rani Van Landeghem (moeder en dochter) zijn de laatste slachtoffers. Alle twee werden ze slachtoffer van een inbraak in hun garagebox in de Leffingestraat

Mireille vertelt: “Uit onze garagebox in de Leffingestraat 227 in Oostende is de fiets van mijn dochter Rani Van Landeghem en mezelf gestolen, zonder inbraaksporen aan de garagepoort. Ze hebben deze wellicht met een loper geopend en doodleuk onze beide gegraveerde fietsen meegenomen.”

“Misschien is het wel nutteloos maar kunnen jullie uitkijken als je één van deze fietsen ergens zou zien. Aan mijn zwarte fiets hangen er zelfs Dermul fietstassen maar die zullen wellicht al weggenomen zijn.

Deze van Rani is een kaki fiets van het merk Oxford en de mijne mat zwart van het merk Oxford, beide retro stijl met bruin fietszadel en bruine banden.


Alvast bedankt om dit te delen en misschien uit te kijken voor ons!

2 REACTIES

  1. Er waren mensen actief fietsen aan het laden met een witte camionette met het opschrift in blauwe letters SERVCE.De man in de wagen had een grijze baard en blank en een jonge gast van rond de 16-18j met donkerbruine tot zwarte huidskleur haalde de fietsen op en bracht ze naar de wagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in