Gisteren vond een opmerkzame wandelaar rattenvergif in de Leffingestraat in Oostende. Het vergif lag tussen de Gelijkheidstraat en de het Sint-Catharinaplein in Oostende.

We kregen gisteren ook nog een melding binnen van vergif die opnieuw in Zwan worstjes zou weggestopt zijn ook, dat gebeurde eerder dit jaar ook al. Pas dus heel erg goed op als je met je hond gaat gaan wandelen.

De reinigingsdienst van Oostende kwam ter plekke en heeft al het vergif opgeruimd. Eigenaars van dieren pas dus bijzonder goed op als je met je dier buitenloopt in die regio van Oostende.

1 REACTIE

  1. Het is bijzonder erg gesteld in Oostende. Met mijn hond gaan wandelen is stress geworden, waar het ontspannend zou moeten zijn. Maar goed, de overlast en schade die door bezoekers aan de KVO match in onze straat veroorzaakt werd gisteren avond zorgde ook voor een onderbreking van de nachtrust en opnieuw stress. En zo is er wel elke dag iets anders. Wat met de verplaatsbare camera’s die door het stad aangekocht werden? Kunnen die niet ingezet worden om een einde te maken aan deze vorm van terreur tov dieren eigenaars? Een vriendin verloor haar kat doordat het rattenvergif ingenomen had.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in