Vanmorgen kreeg de sociale huisvestingsmaatschappij de Oostendse Haard voor de tweede keer dit jaar een poederbrief binnen. De werknemers verwittigden onmiddellijk de brandweer en politie die massaal ter plaatse zijn. Het is momenteel wachten op de aankomst van de civiele bescherming, niemand mag in of uit het gebouw.

Begin dit jaar kreeg de Oostendse Haard al eens een poederbrief in de bus. Het was toen in het kantoor op de Nieuwpoortsesteenweg in Oostende dat er een poederbrief werd verstuurd. Vanessa Vens, voormalig schepen van de stad en actief voor Vooruit, opende de brief. Het bleek toen gelukkig om bloem te gaan.

Nu moeten er vijf werknemers in het kantoor blijven, normaal hadden dat zelfs meer mensen geweest maar door het verplichte telewerken zijn er maar een beperkt aantal werknemers toegelaten op kantoor. De werknemers zijn erg geschrokken van het voorval.

Alle afspraken van het kantoor werden voor de rest van de dag geschrapt. De politie is met een onderzoek gestart en het is momenteel wachten op de Civiele bescherming die zal nagaan over welk poeder het gaat en of het schadelijk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in