Oplichtster uit Oostende nog altijd actief, ondanks indrukwekkend palmares. Een vrouw uit Oostende die enkele jaren geleden de ouders van een overleden kind bestal, heeft opnieuw toegeslagen.

Deze keer was de vzw Devils Rock for an Angel het slachtoffer, Jessika V. (zoals ze nu op Facebook heet) verkocht in naam van de organisatie chocolade-eitjes voor het goede doel. Na verschillende pogingen en meerdere maanden wachten op een goede afloop kwam de organisatie nu naar buiten met het hele verschaal.

Jessika V. wordt ervan beschuldigd de organisatie voor meer dan 1.000 euro te hebben opgelicht. De dame heeft ondertussen al een serieuze reputatie opgebouwd op het gebied van sjoemelen.

Wij moeten toch nog eens een mededeling doen, we hebben er toch een aantal maanden mee gewacht omdat we dachten dat het…

Geplaatst door Devils Rock for an Angel op Woensdag 28 augustus 2019

Geld verdienen op de kap van een overleden kind in 2015.

Het verhaal wordt nog tragischer als we er het stuk bijnemen uit HLN.be dat in 2015 verscheen. Daar deden de ouders van de intussen overleden Tiziano Lanneu hun verhaal. Jessika V nam zelf contact op met de ouders toen ze een oproep deden voor financiële hulp.

Brina Dury deed via Facebook een oproep om een benefiet te organiseren, om de rekeningen voor de behandeling van hun zoontje die aan lymfeklierkanker leed, te kunnen betalen.

Jessika V. zou alles organiseren met verschillende artiesten, ze vertelde dat ze daarvoor een vzw had Caring for People. Uiteindelijk blijkt de vzw nooit te hebben bestaan.

Tiziano overleden voor de benefiet

Helaas ging de toestand van hun zoontje er snel op achteruit. Op 14 maart overleed Tiziano, amper vier dagen na de oproep op Facebook. De rekeningen moesten nog altijd betaald worden en daarom werd beslist om door te gaan met de benefiet.

Op 27 juni zou in de parochiezaal Nieuwland een groot feest plaats vinden. Jessika V boekte ook verschillende artiesten bij een boekingskantoor uit Oostende.

Jessika V. hield de ouders voor dat het een gigantisch succes was en dat er minimum al voor meer dan 10.000 euro aan steunkaarten werd verkocht. In realiteit bleken slechts 26 mensen aanwezig.

Ouders en boekingskantoor grootste slachtoffers

Het boekingskantoor betaalde meer dan 5.000 euro voor de artiesten daar zagen ze nooit een cent van. Veel hoop om het geld te recupereren is er niet.

De ouders blijven achter met geen enkele steun en dus een pak onbetaalde facturen. Dat komt bovenop al het menselijke leed dat ze al achter de rug hebben.

Politie van Oostende kent haar

Ondertussen verzamelden al tal van gedupeerden zich tegen de vrouw maar nog steeds blijkt ze dus slachtoffers te maken…

1 REACTIE

  1. Khoop dat je serieus tegen de lamp loopt,moest je zo onschuldig zijn zouden er niet zoveel partijen met dit nieuws naar buiten komen,laffe daad van je Jessika,stelen van een kind doe je niet en zeker niet van een overleden kind !!! Je bent gewoonweg ziekelijk en walgelijk !!! 🤮

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in