Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag rond 00.30 een step vanop de Konterdambrug in Oostende naar beneden gegooid. De step kwam op de autostrade terecht in de richting van Oostende.

Twee wagens konden de step niet meer ontwijken en reden op en over de step. De eerste wagen liep daarbij één klapband op, de tweede wagen kreeg twee klapbanden. Beide chauffeurs hebben gelukkig hun wagen op de pechstrook kunnen parkeren. Vooral de tweede wagen met twee klapbanden heeft veel geluk gehad dat de chauffeur (een 24-jarige vrouw uit Oostende) de wagen onder controle heeft kunnen houden. Beide bestuurders waren enorm onder de indruk van deze gebeurtenis.

De politie van Oostende kwam ter plaatse en de twee wagens moesten getakeld worden. De schade aan beide voertuigen is aanzienlijk, de bodemplaat van beide wagens werd geraakt en door de klapbanden konden de wagens niet meer rijden.

De politie van Oostende onderzoekt de zaak, via de gegevens van de app kon achterhaald worden wie het laatst met deze step heeft gereden maar daarmee zijn de daders nog niet gevonden. De politie van Oostende vraagt iedereen die ook maar iets heeft gezien rond middernacht in de buurt van de Konterdambrug om dat te melden.

De gevolgen konden veel erger geweest zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in