Vannacht werden tenminste twee inbraken, waarvan we nu al weet hebben, in Oostende gepleegd. In een huis in de Frère-Orbanstraat werd ingebroken, de inbraak moet gebeurd zijn tussen 21.00 uur en 07.00 uur. De inbrekers gingen ervandoor met een moutainbike die in de kelder stond.

De inbrekers moeten over de poort gekropen zijn en hebben zich zo toegang tot de kelder van het gebouw verschaft. Daarbinnen namen ze de mountainbike mee die daar gestald stond, ze vonden er ook nog een hamer. Die hamer hebben ze gebruikt om de ruit van de wagen, die op de oprit geparkeerd stond, in te slaan. De inbrekers namen alles mee uit de wagen wat bruikbaar was.

De politie van Oostende werd verwittigd en kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Er werd een onderzoek opgestart voorlopig is er geen spoor van de daders. Was jij in de buurt of heb je gisterenavond of vannacht iets raars opgemerkt in de buurt? Neem dan zeker contact op met de politie van Oostende.

Ook in een huis in de Jan De Clerckstraat werd er ingebroken en is er tenminste in één huis geprobeerd van de voordeur de forceren. Daarnaast werd er in heel wat wagens in de straat ingebroken, telkens werd de ruit van de wagen ingeslagen.

De twee inbraken waarvan we nu al weet hebben gebeurden dicht bij elkaar in de buurt. Het is mogelijk dat er in de buurt nog andere inbraken werden gepleegd waar we nu nog geen weet van hebben. Het aantal woninginbraken in Oostende is zelden zo hoog geweest als in de laatste maanden van dit jaar.

Al meer dan 3.000 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in