Een spectaculair zicht vanmorgen op het Mijnplein vanmorgen rond 10.00 uur, twee mannen sprongen vanop een balkon naar beneden op de luifel van Achiel Primeurs. Een aantal getuigen zag wat er gebeurde en legde het vast op foto.

Een Oostendenaar reed vanmorgen met zijn wagen in de Nieuwstraat, nabij het Mijnplein, toen twee mannen stonden op het balkon op de eerste verdieping van het appartement boven Achiel Primeurs in de Nieuwstraat in Oostende. De mannen sprongen vanop het balkon op de luifel van Achiel en vluchten weg in de zijstraat.

Waarom de mannen vanuit het appartement kwamen dat weten we niet, maar de kans dat ze een inbraak hebben gepleegd en betrapt werden is groot. De getuigen verwittigden de politie die op zoek is naar de mannen.

Na hun sprong op de luifel, die hierbij schade opliep, verdwenen de mannen via de Schipperstraat naar de Groentenmarkt. De omstaanders waren onder de indruk van de feiten de politie van Oostende was snel ter plaatse met verschillende patrouilles die op zoek gingen naar de daders. Een getuige kon hen volgen tot aan de Grote Post maar verloor hen daar uit het oog.

De politie heeft de twee mannen kunnen identificeren, de mannen verklaarden dat ze opgesloten waren in het appartement omdat een vriendin er met de sleutel vandoor was gegaan. Daarom zagen ze geen andere oplossing dan het appartement te verlaten via de balkon en luifel. Er werd niets gestolen.

Heb jij onze app al?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in