Een opmerkelijk artikel in HLN.be vandaag een man van 41 uit Nieuwpoort verkracht een 52-jarige vrouw uit Oostende na een verjaardagsfeestje op de Paulusfeesten en komt er vanaf met twee jaar voorwaardelijk.

De feiten deden zich voor op 14 augustus 2016, een 52-jarige vrouw uit Oostende vierde haar verjaardag op de Paulusfeesten in Oostende. Toen ze terug thuis kwam kreeg ze problemen met haar partner, een man die in Nieuwpoort woont maar afkomstig is van Nicaragua, die dat niet leuk vond. De vrouw werd bij de keel gegrepen en op haar bed gegooid dan verkrachtte hij haar op een brutale wijze. De vrouw kon uiteindelijk vluchten en zocht hulp bij de buren.

De man was de partner van de vrouw uit Oostende ze hadden in het verleden al problemen gehad en waren toen uit elkaar gegaan. De vrouw verklaarde ook dat de man had geprobeerd om haar te vermoorden met het snoer van de wekker. De rechtbank vond dat die feiten van poging tot doodslag niet bewezen konden worden voor de verkrachting werd de man wel veroordeeld hij kreeg hiervoor twee jaar met uitstel, dat betekent dat de man niet naar de gevangenis moet gaan.

Dit artikel wordt jou aangeboden door:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in