Vanmiddag deed zich een incident voor op de Nieuwpoortsesteenweg een meisje die er van een behandeling bij de kinesist kwam werd er door een man tegengehouden. Hij riep het meisje allerlei oneerbare dingen toe en bleef ze volgen tot aan haar bushalte. Daar probeerde hij het meisje in zijn auto te sleuren, omstaanders reageerden niet.

De man viel het meisje al lastig vanaf ze buiten kwam bij haar kinesist hij volgde haar en probeerde van het meisje in zijn wagen te sleuren toen ze aan de bushalte kwam. Er waren heel wat getuigen van de feiten maar niemand greep in, hij riep naar het meisje dat ze zijn vrouw zou worden.

Het is niet de eerste keer dat de man het meisje lastig valt een paar weken geleden volgde hij het meisje al eens van het stadhuis tot aan Jetcenter waar hij geprobeerd heeft om haar klem te rijden. Toen was het meisje geschrokken nu heeft ze samen met haar moeder klacht ingediend, ze kon de nummerplaat van de wagen noteren.

De politie zal de zaak nu verder onderzoeken, er werd klacht ingediend voor belaging. Het meisje is heel erg onder de indruk van de feiten. De man was volledig in het zwart gekleed en is blank.

Al meer dan 3.300 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in