Vanmorgen lazen we op Facebook het verhaal van een vrouw die waarschuwt voor een man die kinderen zou meelokken in het Leopoldpark in Oostende.

De feiten deden zich dit weekend voor in Oostende, een vrouw die met haar dochter was gaan wandelen in het Leopoldpark. Volgens de vrouw werd haar dochter aangesproken door een man van vreemde origine, het meisje vertrouwde het niet en negeerde de man eerst en zette het daarna op een lopen. De man bleef volgens de vrouw achter het meisje lopen.

De politie van Oostende werd verwittigd en werd door de politie ondervraagd en gecontroleerd. Er werd de man verteld dat dergelijk gedrag hier niet getolereerd wordt.

Ongepaste reactie van de politie volgens de moeder

In haar Facebook post haalt ze fel uit naar de politie, die in principe ook niet veel meer konden doen, gezien de man geen strafbare feiten had gepleegd. Daar neemt de vrouw geen vrede mee, ze stelt dat zij en haar familie bijzonder onder de indruk zijn van de feiten.

Opgepast in het Leopoldpark in Oostende: kinderlokkers aan het werk! Man in kwestie tijdelijk opgepakt. De politie ging…

Geplaatst door Marijke De Coster op Zondag 14 juli 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in