De recherche van de politie van Oostende heeft eerder deze week een verdachte opgepakt. De man wordt verdacht van tenminste twee gewapende overvallen in Stene. Hij viel twee keer een supermarkt binnen tegen sluitingstijds en hij bedreigde het personeel met een wapen.

De man werd van zijn vrijheid beroofd en zit nu in voorhechtenis. De eerste overval was op vrijdag 4 december bij de Louis Delhaize in de Stuiverstraat. Daar bedreigde de man een kassierster met een wapen tegen haar hoofd te plaatsen. Hij slaagde erin om de inhoud van de kassa mee te nemen.

Enkele weken later gebeurde hetzelfde op de hoek van de Gistelsesteenweg en de Zilverlaan. Toen overviel de man een Spar filiaal. De uitbater liep achter de overvallen aan maar hij kon toch ontkomen. De man vluchtte toen in de richting van de Konterdam.

Na onderzoek bleek dat de recherche een man in het vizier had. De man werd bij hem thuis opgepakt en bij die inval werden ook verschillende elementen gevonden die verband houden met de overvallen. De man moest voor de onderzoeksrechter verschijnen en die hield hem aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in