Twee meisjes liepen in het Leopoldpark in Oostende toen een man zich voor hen begon te masturberen, de meisjes waren danig onder de indruk maar konden een foto nemen van de man. De feiten deden zich eerder deze week voor en ze willen graag weten wie de dader is, de laatste weken werden meer gelijkaardige feiten gemeld in Oostende.

Na de feiten hebben de vrouwen klacht ingediend bij de politie van Oostende en posten ze onderstaan bericht op Facebook. Herken jij de man neem dan zeker contact op met de politie van Oostende.

Iemand die deze man kent? Hij vond het leuk om zich te masturberen op mijn vriendin en mij in het Leopold park OOSTENDE

Geplaatst door Amy Eve op Woensdag 27 mei 2020

27 REACTIES

 1. Een parkwachter, zoals blijkt uit het verleden voor het Leopold en het Maria Hendrika park in Oostende moet bespreekbaar zijn

 2. Dat ze die foto maar rap verwijderen.Als hij klacht indient zullen zij vervolgd worden en niet hem ! Zo gaat dat in Belgie

  • Islam….. hun vrouwen lopen erbij alsof ze alergisch zijn voor zonlicht. Opgedragen door de man omdat hun vrouw de schoonheid niet mag laten zien aan andere mannen. Die mannen op hun beurt mogen alles, ook dit extreem vuile sexistisch gedrag. Stuur ze terug, allemaal!
   Zo kan ons land eindelijk terug openbloeien en wij genieten van de rust.
   Zij wonen hier als God in Frankrijk. Ik zeg wel wonen, werken doen en kennen ze niet. Vuile smerige profiteurs die slim gebruik maken van ons systeem. Een systeem dat door incompetente politiekers is opgesteld.

   Kijk eens naar Marokko. Probeer jij daar als Belg maar eens hetzelfde uit te steken als dat uitschot hier doet…. Dat de regering daar eens een voorbeeld aan neemt.
   Maar neen, onze politie mag alleen met de vinger wijzen. Hun middel hangt vol met alllerhande verdediging maar ze mogen het niet gebruiken.
   Ons land is helemaal ontspoord….

 3. Woord tegen woord … Wie zegt dat die dames niet gewoon liegen? Er lopen genoeg zielige gevallen rond die beetje aandacht willen…

 4. We gaan niet rascistich doen hé. Want als jullie met dat dom vingertje gaan wijzen. Vergeten jullie dat jullie eigenlijk met drie vingers naar jullie zelf wijzen !! Want ik zal maar al die vele belgische pedofielen en kindermoordenaars maar bij hun naam niet noemen . Kijk dat is nu echt typisch die belgische kut mentaliteit van jullie. Met dat dom vingertje wijzen maar wel vergeten dat jullie met drie vingers naar jullie zelf wijzen. Zegt meer leuk over jullie rot slechte Belgen !!!

 5. triest zijn misschien vlaamsbelangsters in elk geval inderdaad verboden willen we toestanden zoals minapolis of kkk

 6. Pardon? Welk woord wanneer deze man zijn genitaliën voor kleine kindjes en minderjarigen uit zijn broek haalde en begon te mastruberen groei op

 7. Je mag ze niet allemaal over dezelfde kam scheren. We hebben in België ook mensen die niet deugen. Dat is al erg genoeg. Dat wil niet zeggen dat we die smeerlapperij van de ” nieuwe Belgen” erbij moeten nemen. Ik zou zeggen: terug sturen van waar ze komen.

 8. Waarom moet er toch altijd nieuwe Belg gezegd worden? Al vergeten hoeveel Belgen er pedofiel zijn? En dan de kinderen ook nog eens vermoorden. Ik ben Belgische, maar ben soms beschaamd om er één te zijn. Ik heb Afrikaanse vrienden. Ze hebben meer respect voor mij als die Belgische mannen. Er moet maar één man te opdringerig zijn en ze staan er voor mij. Ze vragen gewoon om respect voor mij te hebben. Dus zwijg maar over nieuwe Belg. De echte Belg kijkt beter eens goed.

 9. Klacht neergelegd? Of gewoon een mañier gvonďen om onze vlaamse rechtse partijen aan een paar stemmen mee te winnen.
  Bij politie dien je klacht in en niet op Sociale media.

 10. Stel je voor je ouders vluchten weg met je uit een 3de wereldsland. Wat wil je dan dat ze jou terugsturen naar een land waar je nooit echt hebt gewoon omdat je ouders met je daar vertrokken zijn toen je een 2 jaar oud was ofzo? En je kent daar niemand dat kan toch niet. Btw we moeten allemaal idd eens naar onszelf kijken voor te oordelen over anderen. Je ziet de splinters in een anders ook maar de balk in je eigen oog, die zie je niet hé. Altijd geleerd van mijn mama om mijn hand ook eens boven mijn eigen hoofd te leggen en te zien wat doe ik fout.

 11. dat het nu een nieuwe of oude belg is, wat veranderd het ermee. Als dit gebeurd is en er een bewijs van is moet die persoon gestraft worden. Is het een inwijkeling dan terug naar zijn land en daar in het gevang, is het een oude belg hier in het gevang en geen voorwaardelijke straf. Geen medelijden met zulke ” mensen”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in