Op 13 april was er een man op een fiets die aan drie vrouwen slagen had uitgedeeld. Er werd door de politie van Bredene/De Haan een opsporingsbericht verspreid en dat heeft nu geleid tot de identificatie van de man. Hij werd verhoord door de politie van Bredene/De Haan en heeft de feiten daar ook bekend. Hij zal nu in snelrecht voor de rechtbank komen.

Een 29-jarige verpleegster liep met haar hond in de duinen van Bredene toen ze zag dat een man op een fiets een ander kind een trap had gegeven. Daarop ontstond er ook een handgemeen tussen de vader van het kind en de man op de fiets. De man viel daarop de 29-jarige verpleegster en haar hond aan, de verpleegster raakte daarbij gewond aan het oor. Ze kreeg enkele rake klappen bovendien was de man vergezeld van zijn gezin, niemand van het gezin maakte ook maar één opmerking.

Enkele weken geleden werd toen ook een opsporingsbericht verspreid door de politie van Bredene/De Haan en dat heeft nu resultaat opgeleverd. De man werd dus geïdentificeerd en heeft bekend, hij zal zich binnenkort in de rechtbank mogen komen verdedigen voor slagen aan tenminste drie vrouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in