We kregen zonet deze beelden door van een man en een vrouw die slaags raakten ter hoogte van Petit Paris. De man deelt een aantal rake klappen uit aan de vrouw en de vechtpartij gaat door tot er een andere man tussenkomt.

De reden van de vechtpartij is niet duidelijk maar de mensen in de buurt reageerden onthutst op wat er zich zonet voordeed ter hoogte van Petit-Paris. De man valt de vrouw aan en hij deelt daarbij een aantal vuistslagen uit. De vrouw laat zich niet onbetuigd.

Op het einde van het filmpje komt de politie van Oostende toe, de politie werd verwittigd door een aantal omstaanders. De man werd in elk geval opgepakt door de politie.

10 REACTIES

  1. Waarom werd alleen de màn opgepakt??? Het ziet er immers op de beelden zeer duidelijk naar uit dat béiden (!) even graag een potje wilden vechten… Dat de vrouw meer slaag kreeg dan de man, en dat geen van beide kàn vechten (ze zijn beide nogal lachwekkend), doet daarin overigens helemaal niet ter zake. Tenware dat men er bij voorbaat zou van uit gaan dat 1) degene die de meeste klappen krijgt, steeds de onschuldige partij is, en 2) dat de màn steeds (als énige) de schuldige partij is bij een man-vrouw vechtpartij…!??? Ikzelf ben ook van het principe dat je als man nooit (!) op een vrouw moet kloppen, maar dat betekent allerminst dat vrouwen nooit fysiek geweld plegen, initiëren of er met graagte aan deelnemen…

  2. in welk land was het weer dat het wettelijk is toegestaan, tijdens de huidige lockdown, men terug “ongestraft” de vrouw mag slaan (lees : mishandelen) … ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in