Gisterenavond deed zich een bijzonder triest voorval voor op Winter in het Park in Oostende. Een man was er met een aantal vrienden zijn verjaardag aan het vieren en het was een leuk feestje. De man was al wat in de wind toen uit het niets een aantal jongeren op de man begonnen te slaan.

Het waren jongeren van vreemde afkomst die het op de man gemunt hadden. Op dat moment rond 22.00 uur was er veel volk aanwezig die ervoor zorgden dat de man ontzet kon worden daarop gingen de jongeren weg. Na een kwartier kwamen die jongeren terug en nu waren ze met meer, omstaanders hadden dit gezien en hadden de politie van Oostende verwittigd. De politie was massaal aanwezig daarop zijn de jongeren gaan lopen. Ze zijn in verschillende richtingen gevlucht, hoeveel er door de politie zijn gevat is onduidelijk.

De man heeft bij de politie aangifte gedaan van de slagen, de man wil de politie van Oostende feliciteren met hun professionele aanpak. Hij werd heel erg goed opgevangen door de politie.

De man wijt het geweld aan het feit dat hij homo is en wat opviel omdat hij een feestje aan het vieren was. Het waren allemaal jongeren van vreemde origine, de man had nooit gedacht dat dit hem kon overkomen. Hij hoopt dan ook dat de jongeren gevat worden.

Getuigen spreken voorval tegen

Getuigen van het voorval spreken dit tegen, de man had de jongeren zelf aangesproken wat daar gezegd is weet ik niet vertelt een getuige. Daarop gaf de man zelf eerst een slag aan de jongeren waarop die jongen zich verdedigd had. Hij werd dus zeker niet aangevallen door een groep maar was in een gevecht met één jongere verwikkeld geraakt. De jongeren zijn dan inderdaad gevlucht en we hebben ze ook niet meer teruggezien.

Al meer dan 3.200 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

5 REACTIES

  1. Mijn man en ik als 10 jaar gelukkig getrouwd gaykoppel zeggen dikwijls tegen elkaar dat de evolutie van onze maatschappij angstwekkend negatief is geworden. Hoe kun je zo vervuld door haat mensen die niets misdaan hebben puur omwille wie ze zijn zo in elkaar kloppen. De realiteit sinds jaren is spijtig genoeg dat wij in de westerse wereld almaar minder onszelf mogen zijn en al onze tradities, denkwijzen plus gelijkheid tussen man en vrouw, alochtoon en autochtoon, valide en mindervalide aangevallen worden door dit soort mensen dat niet wil samenleven en integreren. Deze mensen maken de maatschappij immers kapot en zijn een voedingsbron voor extreem rechts. Het is zo bedroevend dat er bijna geen antwoord op dit soort daden is omdat je voor elke veroordeling ervan massaal het verwijt racistisch te zijn naar je hoofd geslingerd krijgt

  2. Meningsuiting okeey in Spanje mag je dat, in België is het discriminatie als homo zijnde moeten wij alles accepteren ook als ze ons uitkaffe met scheldwoordenmijn man is onlangs overvallen en nee hoor hij heeft die mannen pak rammeling gegeven Als ze niet kunnen aarden moeten ze maar terug keren …..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in