Naar aanleiding van de berichtgeving en de reacties op sociale media wil de mama van het meisje reageren.

Ik ging me niet mengen in de commentaren, maar het is toch weeral fantastisch om dit via deze weg te vernemen. Wij werden in elk geval niet ingelicht door de politie.

De journalisten waren wel snel om mij via privé berichten te contacteren! Nogmaals, ik ga daar niet op in, ik wil gewoon weten wat er met mijn kind is gebeurd!

De familie moest van de politie van Oostende zelf gaan kijken of er camera’s hangen, niet dus.
Ik zit hier wel met getraumatiseerd kind: “ik dacht dat ik dood ging mama” zegt ze!!!

De FB helden zullen weer hun mening hebben, maar weten niet eens welke impact een hersentrauma heeft: black-out is een mogelijk gevolg!
Je kan een slag krijgen, opstaan en verder rijden op automatische piloot.
Haar rugzak is gescheurd tussen de riemen, dus daar is ongetwijfeld aan getrokken geweest.

Ze is 13 jaar! Ik weet niet hoe jullie de kinderen opvoeden maar mijn kind drinkt niet en neemt geen drugs! Ze heeft ook geen vriendje bij wie ze kon gezeten hebben zoals hier in de reacties wordt beweerd.

Echt bravo opnieuw Oostende en België! 👍👌

Heb jij onze app al?

Wil jij als eerste al het nieuws uit Oostende direct op je smartphone? Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

1 REACTIE

  1. Tis inderdaad een schande aan het worden wat veiligheid,leefbaarheid van de koning der badsteden ,en is nog een schim van wat het vroeger was,nu mogen we het catelogeren als een 2 de Brussel! Als ik dit lees,dit is voor iedereen de niet ver van mijn bedschow aan het worden,En ik hoop dat de verantwoordelijken in de politieke poppenkast hun verantwoordelijkheid opnemen en de de echte daders laten opdraaien voor hun verschrikkelijke daden,tegenover een kind die gans haar leven een trauma zal moeten meesleuren,Ik hoop dat alles goed komt met het meisje en haar gezin,Dat hoop ik uit de grond van mijn hart!Een geboren en getogen Oostendenaar,Die zich meer en meer zorgen begint te maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in