Vanmorgen rond 11.00 uur werd het lichaam van de vermoorde vrouw teruggevonden in de buurt van de Spuikom. Het was een visser die vanmorgen iets had opgemerkt in het water waarop hij de politie verwittigde.

Er werd daarop gezocht in de buurt van de aanlegsteigers door de Cel Vermiste Personen, daar werden delen van het lichaam van de vrouw uiteindelijk ook teruggevonden.

Alain Remue van de Cel Vermiste Personen leidt het onderzoek: “We zoeken naar lichaamsdelen. Op dit moment zijn al een aantal lichaamsdelen gevonden, maar de zoekactie wordt met alle middelen voortgezet. ” laat hij weten aan Radio2

De speurders zoeken met sonarboten, die onder water door geluidsgolven kunnen detecteren of er iets ligt. Er zijn ook duikteams ter plaatse van de Civiele Bescherming. En er worden helikopters ingezet. 

“We proberen zoveel mogelijk lichaamsdelen terug te vinden. Niet evident. Meestal gaan we op zoek naar een lichaam, maar nu gaan we letterlijk op zoek naar lichaamsdelen en dat is niet makkelijk”, vervolgt Remue nog. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in