Vannacht werd een koersfiets gestolen in de Kaïrostraat in het centrum van Oostende. Quentin Smulders had zijn fiets gesloten voor de deur laten staan maar toen hij vanmorgen een ritje wilde maken met zijn fiets had hij enkel nog een voorwiel.

De diefstal moet in de loop van de nacht gebeurd zijn, Quentin hoopt toch dat hij zijn fiets nog terug kan vinden. Hij doet daarom een oproep aan iedereen die per toeval in de buurt was en die iets verdachts heeft gezien.

De daders zijn er dus vandoor met het kader van de fiets maar zonder voorwiel en dat is misschien iemand opgevallen? Of weet jij waar de fiets zich nu bevindt? Neem dan zeker contact op met de lokale politie van Oostende.

3 REACTIES

  1. Jammer blijf van een anders zijn materiaal! Tip voor het slachtoffer: sluit vervolgens je fiets met het slot aan je frame. In ieder geval hopelijk duikt de fiets ergens op.

  2. Dit is allemaal het gevolg van massale inzet van politiediensten gedurende de dag , zodat er gedurende de nacht praktisch niemand meer beschikbaar is om controle en diefstalpreventie uit te voeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in