Rond 16.30 is een jongedame die samen met haar hond (aangelijnd) aan het wandelen was ter hoogte van de Twins in Bredene aangevallen door een losgeslagen man. De man had even daarvoor een kind een duw gegeven waarop een schermutseling ontstond met de vader van het kind.

Toen hij na die schermutseling verder fietste, de man was in het bijzijn van zijn vrouw en twee kinderen, kwam hij een jongedame tegen. Toen hij de jongedame, die niets met de feiten te maken had, passeerde schopte hij hard naar de hond. Daarna heeft hij ook nogmaals met zijn fiets tegen de hond gereden. De hond kermde het uit van de pijn. Alsof dat nog niet genoeg was stapte de man van zijn fiets en gaf de jongedame een vuistslag tegen het hoofd.

De vrouw viel op de grond door de impact van de slag, op dat ogenblik schopte hij nogmaals naar de hond. Daarop reed de man samen met een vrouw en twee kinderen weer verder met zijn fiets. De man had zwart haar en een blauwe jas met daarop een rode streep. De man is tussen de 40 en vijftig jaar.

De vrouw nam contact op met de politie maar die konden weinig doen, was jij getuige van deze aanval of denk je te weten wie deze man zou kunnen zijn neem dan zeker contact op met de politie van Bredene of Oostende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in