Guillaume D. een 23-jarige Oostendenaar heeft na talloze feiten van zinloos geweld een celstraf gekregen van 37 maand. De twintiger beet drie jaar geleden de neus van één van zijn slachtoffers af . Hij sloeg ook nog een minderjarig meisje een gebroken neus omdat ze zijn hond had geaaid, dat lazen we in HLN.be

De jonge Oostendenaar Guillaume D. kreeg ruzie in de Lounge van het Kursaal in Oostende daarop ontstond een vechtpartij. De security was snel ter plaatse maar die fractie was voor de jonge Oostendenaar toch genoeg om de man verschillende keren in de neus te bijten. De man werd zo erg toegetakeld dat hij een volledige reconstructie van zijn neus moest ondergaan. Het slachtoffer krijgt daarvoor 11.000 euro schadevergoeding.

Vorig jaar liet de man opnieuw van zich spreken toen sloeg hij een minderjarig meisje een gebroken neus nadat ze zijn hond had geaaid. Een paar maand later was de man helemaal onder invloed waarop hij op auto’s begon te springen. Guillaume D. sloeg een kennis die een opmerking durfde maken over zijn gedrag daarop een gebroken kaak.

Tot slot rookte hij ook nog drugs in het bijzijn van een elf maanden oude baby. In HLN.be lezen we dat de verdediging toch voor de vrijspraak ging op basis van wettige zelfverdediging. De rechtbank hield geen rekening met deze argumenten en sprak een celstraf uit van 37 maand.

Vorig jaar werd Guillaume D. al eens veroordeeld tot 15 maand cel voor opzettelijke slagen en verwondingen.

Meer nieuws uit Oostende

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in