Regelmatig verschijnt er een bericht op social media over vergif die gevonden werd in de buurt van de Spuikom in Oostende. Enkele weken geleden overleed een puppy nadat hij gif had gegeten. De politie van Oostende is op de hoogte van het probleem en sprak met verschillende bewoners.

Wesley Deschuytter vroeg vanavond aan de politieraad om een stand van zaken in het dossier. Sindsdien werden er afspraken gemaakt met onder andere de stadsdiensten om telkens er iets wordt gevonden, dat het dan zo snel mogelijk wordt opgeruimd. Er is ook een verhoogde aanwezigheid van de stadsdiensten in de buurt van de Spuikom. Voor de politie van Oostende is het wel lastig dat niemand officieel klacht heeft ingediend.

Bovendien is er ook discussie aan welke kant de feiten zich voordeden, de Spuikom loopt op de grens van Oostende en Bredene. Aan de kant van Oostende werd momenteel geen gif meer gevonden. De politie blijft op zoek naar de mogelijke dader(s), alle informatie is welkom bij de politie van Oostende.

Meer nieuws uit Oostende

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in