Zaterdagavond is een vrouwelijke inspecteur van de politie van Oostende aangevallen met een mes. De vrouw droeg een kogelwerende vest waardoor ze ongedeerd bleef maar als de messteek een paar centimeter hoger was dan had haar kogelvrije vest geen nut gehad. De man die de vrouw aanviel is opgepakt voor poging tot doodslag.

Zaterdagavond iets na 23.00 uur kreeg de politie de melding dat er een vechtpartij was ontstaan bij een horecazaak dicht bij het Monacoplein (voor het toerismebureau in Oostende). De politie die in de buurt aanwezig was ging meteen ter plaatse. De toegesnelde patrouilles konden de vechtersbazen vrij snel uit elkaar halen. Uit het niets haalde één van de mannen een mes boven en stak daarmee in de zij van de politie-inspecteur.

De kracht van de messteek was fel want de kogelwerende vest die de vrouw droeg werd voor een stuk doorboord. De man die de messteek had toegediend zette het onmiddellijk op een lopen, even verder op kon hij overmeesterd worden. De 37-jarige dader is een bekende van de politie.

De man werd overgebracht naar het politiekantoor en is nu aangehouden voor poging doodslag op de politievrouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in