Zondagmorgen hebben inbrekers toegeslagen bij Bistro Bottarga op de Zeedijk in Oostende. De inbrekers gooiden een raam aan diggelen en gingen ervan door met geld van het personeel. De inbraak gebeurde om 04.38 uur het alarm ging af.

De zaakvoerder vertelt aan HLN.be dat hij een inbraakalarm kreeg op zijn smartphone. Via die app kon hij zien wat er in zijn zaak aan het gebeuren was, een paar mannen met zaklampen waren de zaak betreden. Hierop werd de politie van Oostende verwittigd. Die kwamen ter plaatse maar toen waren de inbrekers er al opnieuw vandoor.

De uitbater verblijft momenteel op vakantie in het buitenland maar de zaak blijft wel geopend tijdens de vakantie. In de zaak blijft nooit cash geld liggen buiten het wisselgeld van het personeel dat werd dan ook gestolen.

De politie van Oostende is gestart met een onderzoek naar de feiten. De brandweer van Oostende kwam langs om het kapot gegooide raam te herstellen. De zaak ging zondagmiddag gewoon open, de klanten hebben dus geen hinder ondervonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in