Vanmorgen vroeg rond 05.00 uur hoorde een bewoonster van een appartement in de Kerkstraat in Oostende veel lawaai. De vrouw werd daarop wakker en kwam uit haar bed om te kijken wat er aan de hand was, ze hoorde iemand aan de voordeur bezig.

De vrouw aarzelde niet en stak het licht aan in haar appartement dat moeten de inbrekers gemerkt hebben want ze sloegen onmiddellijk op de vlucht. De vrouw zag verschillende zaklampen en hoorde voetstappen van de vluchtende inbrekers, wat het vermoeden doet groeien dat het over meer dan één inbreker gaat.

De voordeur van het gebouw hadden de daders geforceerd zodat ze eens binnen makkelijk toegang hadden tot alle ingangsdeuren van de appartementen in het gebouw. Het slot van de algemene toegangsdeur werd geforceerd.

De vrouw verwittigde snel de politie van Oostende, die waren snel ter plaatse en deden de nodige vaststellingen. In de buurt waren er nog twee personen aanwezig die zich verdacht gedroegen. De twee werden door de politie van Oostende opgepakt, als ze effectief iets met de inbraak te maken hebben is nog onduidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in