In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft, de man op de foto, tenminste een drietal inbraken gepleegd in de buurt van de August Vermeylenstraat in Oostende. De inbreker werd betrapt toen hij in een woning in de August Vermeylenstraat aan het inbreken was maar kon toch ontsnappen.

Een bewoner van een woning in de August Vermeylenstraat werd vannacht wakker door lawaai in zijn woning. Toen de man ging kijken wat er aan de hand was trof hij een inbreker aan in zijn woning. De inbreker had al het materiaal dat hij wou meenemen al klaargelegd om te stelen. De man had al heel wat voedingswaren en kleding ingepakt en was bezig met het bekijken van de kleerkast toen hij betrapt werd.

De computer, Ipad en smartphone had de inbreker ook al gevonden. De bewoner vertelt: “Ik was niet goed wakker toen ik de man in mijn kleerkasten bezig zag. Toen ik hem zag heb ik onmiddellijk mijn appartement gesloten en de politie verwittigd. De inbreker bleef bijzonder kalm en vriendelijk en maakte geen aanstalten om te vluchten. Toen ik de deur voor de politie ging openen sprong de man vanop de eerste verdieping naar beneden. Zo kon hij vluchten”. De inbreker ging ervan door met de portefeuille van de bewoner.

De politie ging nog op zoek naar de man maar kon hem niet meer vinden. Later bleek dat de man in tenminste nog twee andere huizen in dezelfde straat ook inbraken had gepleegd. Daar werden gsm’s en portefeuilles gestolen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in