Vandaag stelde de eigenaar van een zaak dat hij slachtoffer is geworden van een inbraak. De inbrekers doorzochten het hele bureel maar ook de bestelwagen werd grondig doorzocht.

Bij de inbraak werd heel wat schade aangericht aan zowel het bureel, materiaal als aan de bestelwagen. Bij de inbraak werden de vier voertuigen van het bedrijf volledig beroofd van alle machines. Bovendien werd tijdens de inbraak één wagen gestolen, die werd ondertussen in Menen teruggevonden. In de bestelwagen zat een tracker waardoor die vrij éénvoudig terug gevonden kon worden.

De politie is momenteel bezig met de bestelwagen te onderzoeken op sporen. De vrees bestaat dat de inbrekers de grens met Frankrijk zijn overgevlucht.

De schade van de inbraak loopt dan ook in de tienduizenden euro’s aan gestolen materiaal uit de bestelwagens. De sleutels van de bestelwagens werden teruggevonden in een ander bedrijf waar ook werd ingebroken. Het lijkt er dus op dat er een bende actief is geweest vannacht, voorlopig hebben we melding van twee andere inbraken maar die zijn nog niet bevestigd.

Uit het bureel werd ook een laptop gestolen waardoor het bedrijf morgen niet onmiddellijk terug aan de slag kan.

De politie van Oostende werd verwittigd en kwam de nodige vaststellingen doen, er is een onderzoek opgestart naar de mogelijke dader(s).

De eigenaar doet een oproep naar getuigen. Is er iemand die iets heeft gezien? Neem dan zeker contact op met de lokale politie van Oostende.

Heb jij onze app al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in