Vannacht werd er ingebroken in de wijk Nieuwe Koers te Mariakerke in Oostende. Gwenny Vanhoeck en haar man Alex werden slachtoffers van een zeer stoutmoedige inbraak. Gwenny en haar man slapen met het raam open, inbrekers hebben dat gezien en zijn in de woning binnen gedrongen.

Het moet vannacht tussen 03.00 uur en 04.00 uur gebeurd zijn. Twee mannen met donkere huidskleur zijn met een ladder tot bij het raam gekropen dat open stond en gingen zo de woning binnen. De dieven gingen ervandoor met de spaarpot van de dochter, een laptop en nog een aantal andere zaken.

De inbrekers werden gezien door zowel de mama als de dochter die thuis waren.

Gwenny wil ook haar buren waarschuwen, slaap niet met je raam open want ze schrikken voor niets terug. Gwenny en haar dochter werden wakker van de inbraak en konden zo nog twee mannen zien weglopen uit de woning.

De familie is hard onder de indruk van de gebeurde feiten, de politie van Oostende werd verwittigd en die kwam langs voor de nodige vaststellingen. Heb jij per toeval iets gezien vannacht in de buurt van Mariakerke? Neem dan zeker contact op met de politie van Oostende.

Al meer dan 1.200 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in