In de nacht van zondag op maandag hebben inbrekers toegeslagen in de Nieuwlandstraat in Oostende. Terwijl de bewoners thuis op de bovenverdieping lagen te slapen werd hun voordeur geforceerd.

De bewoners ontdekten de inbraak ’s morgens, toen bleek dat de voordeur van de woning geforceerd was. Het slot van de voordeur was uitgebroken de bewoners die op de bovenverdieping slapen hebben niets gehoord van de inbraak.

De dieven gingen ervan door met bankkaarten en cash geld dat zich op de benedenverdieping van het huis bevond. De inbrekers zijn niet naar de bovenverdieping geweest waar de bewoners op dat moment lagen te slapen.

Met de bankkaarten konden de inbrekers weinig uithalen want draadloos betalen is niet geactiveerd, de bankkaarten werden ook onmiddellijk geblokkeerd. Er werd klacht ingediend bij de politie van Oostende en die kwamen langs om de nodige vaststellingen te doen.

Heb jij per toeval iets gezien in de nacht van zondag op maandag in de Nieuwlandstraat in Oostende? Neem dan zeker contact op met de politie van Oostende.

Al meer dan 3.300 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in