Donderdagavond stelde een eigenaar vast dat er in zijn wagen ingebroken werd langs de Ringlaan in Oostende. Het was rond 18.30 uur toen de eigenaar terug kwam naar zijn wagen en vaststelde dat de ruit van zijn wagen was ingeslagen.

De man verwittigde de politie van Oostende en die kwamen ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Een rugzak die nog in de wagen lag werd gestolen, van de dader(s) is er voorlopig geen enkel spoor. De inbraak gebeurde een dag nadat Tommelein had aangekondigd dat er meer zal politie zal worden ingezet tegen het hoge aantal inbraken in wagens.

Er komt ook een preventie-campagne die mensen erop moet wijzen dat ze beter niets in de wagen laten liggen.

3 REACTIES

  1. Al goed en wel. Maar er wordt ook ingebroken als er niets zichtbaar in ligt. Gewoon in de veronderstelling van dat er misschien iets in de koffer zit ofzo. Er is dan niets gestolen maar de schade is er wel. Moeten we voortaan een auto open laten dan. En juist maken dat ze er niet mee weg kunnen rijden?

  2. Pascale, dat dacht ik ook, gewoon je deur open laten , maar blijkbaar kan je daarvoor een boete krijgen. (Ookal is het je eigendom en beslis je zelf : liever open dan kapot)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in