Inbraken blijven een pest in de omgeving van Oostende, ook gisteren werd er opnieuw een inbraak gepleegd in een woning in de Mansveldstraat in Oostende. De inbraak gebeurde overdag en de daders schrikken voor niets meer terug een raam met dubbele beglazing werd ingegooid.

De inbrekers probeerden eerst de achterdeur van de woning in de Mansveldstraat op de Vuurtorenwijk in Oostende te forceren, dat lukte niet. Daarop werd geprobeerd om het schuifraam van de woning te forceren om zo toegang te krijgen tot de woning ook dat mislukte. De daders gaven niet op en beslisten dan maar om de ruit aan de achterkant van de woning, die over dubbele beglazing beschikt in te stampen.

Naast de schade werd er in de woning vooral gezocht naar geld en juwelen, dat is een patroon wat de laatste maanden bij elke inbraak terug te vinden is. De daders namen een som geld , parfum , enkele kettinkjes, ringen en een zonnebril Rayban mee. De rest moet nog bekeken worden, ook werd het huis grondig doorzocht en werden de meeste kamers overhoop gehaald.

De politie van Oostende werd verwittigd en kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen, ook het labo kwam om een sporenonderzoek uit te voeren. Heb jij gisteren in de Vuurtorenwijk verdachte mensen en of handelingen gezien neem dan zeker contact op met de lokale politie van Oostende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in