De politie van Oostende heeft deze week een cannabisplantage opgedoekt in Oostende. De plantage had meer dan 230 planten. Daarnaast werd er ook anderhalve kilo cannabis en meer dan 11.000 euro cash in beslag genomen. De centrale figuur zou een 50-jarige man uit Oostende zijn.

De politie van Oostende was al geruime tijd bezig met een onderzoek naar invoer van grote hoeveelheden cannabis vanuit Nederland naar Oostende. Zo kwam de vijftiger uit Oostende in beeld. Hij ging de cannabis in Nederland ophalen en hij liet het in Oostende verkopen door dealers.

Een aantal van die dealers komt uit Oostende, ook een man uit Blankenberge werd vanuit Oostende bevoorraad. Tijdens dit onderzoek werd duidelijk dat er ook in Oostende nog een pand was waar cannabis werd gekweekt.

Deze week viel de politie binnen in het pand ook op andere plaatsen in Oostende viel de politie binnen. Daarbij werden 7 verdachten gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Alle 7 werden aangehouden door de onderzoeksrechter, dinsdag verschijnen ze opnieuw voor de rechter.

Heb jij onze app al?

Wil jij als eerste al het nieuws uit Oostende direct op je smartphone? Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in