Gisterenavond sijpelde beetje bij beetje informatie binnen over wat er exact gebeurd is in de Hertstraat in Oostende.

Rond 20.45 uur kregen een aantal mannen een discussie op straat. Dat gebeurde in de Hertstraat, een zijstraat van de Zeedijk in Oostende.

Een man die met een aantal vrienden op stap was begon een discussie met een man die aan het werk was in een winkel op de Zeedijk van Oostende. Volgens getuigen kenden de mannen elkaar en verlegde de discussie zich van de winkel naar de straat.

De ene man, die lichtjes boven zijn theewater was, was de andere man de hele tijd aan het uitdagen. Het slachtoffer probeerde de boel te kalmeren, net als de vrienden van de benevelde man. Uiteindelijk verdwijnt die laatste.

Een tiental minuten later komt de man terug met een paar nieuwe blikjes bier, waarop de hele discussie herbegint. De winkeluitbater is nog steeds bezig met het legen van zijn wagen.

Daarop gaat alles snel, het slachtoffer krijgt een messteek in de buikstreek en zakt ineen. De dader vertrekt te voet. De politie en de MUG zijn zeer snel ter plaatse.

De man was er erg aan toe en werd met spoed geopereerd. Sinds deze morgen is hij buiten levensgevaar.

Reden van ruzie onbekend, dader nog voortvluchtig

Waarover de mannen ruzie kregen is niet duidelijk. Het was in elk geval niet over een parkeerplaats volgens de getuigen, want de dader was niet met de wagen.

De twee wagens die werden weggetakeld na het incident behoren beiden toe aan het slachtoffer. De politie van Oostende is gestart met een onderzoek naar de dader die voorlopig nog op de vlucht is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in