Er is momenteel een zeer goed georganiseerde fietsendievenbende aan het werk op en rond de Zeedijk van Oostende

Gisterenavond werd een gesloten racefiets gestolen op de dijk op het stuk tussen de Drie Gapers en de Surfclub terwijl er nog redelijk wat wandelaars waren. Het was nog niet donker.

De ouders van de jongen doen vandaag hun verhaal op Facebook.

Toen we vandaag bij de fietshandel waren voor een nieuwe fiets, bleek dat er reeds 2 verschillende klanten gisteren hetzelfde tegen kwamen. Een koppel die hun mooie fietsen aan elkaar vast gemaakt hadden met een extra slot. Beide fietsen verdwenen.

Een mevrouw op de dijk vertelde me dat ze flyers in de fietsen steken die de moeite waard zijn om te stelen. Dan komt een ander deel wat lawaai maken met veel gepraat rond de fietsen terwijl nog een ander bendelid de sloten doorzaagt met een minislijpschijf die quasi geruisloos is.

Ze rijden dan eigenlijk gewoon met uw fiets weg en laden die in een bestelwagen die ergens verderop geparkeerd staat.

Misschien een idee om dit bericht zo veel mogelijk over alle multimediakanalen te verspreiden voor het geval iemand iets verdachts opmerkt. Men kan dat sneller de politie verwittigen.

Wij hebben online aangifte gedaan van de diefstal. De kans dat we onze fiets terug zien, is klein maar men kan wat waakzamer zijn en verdachte zaken sneller melden. Alle beetjes helpen.

FIETSENDIEVENBENDE AAN HET WERK!!Er is momenteel een zeer goed georganiseerde fietsendievenbende aan het werk op en…

Geplaatst door Rietje M Van Looy op Dinsdag 27 augustus 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in