28,000 flessen cava verkocht dat staat er op de website van FOD Financiën bij de sectie openbare verkopen. Er werden 59 paletten cava aangeboden het blijkt allemaal om flessen cava te gaan van het merk Don Jaimé dat verdeeld wordt door de Marchand broers.

Deze zomer viel het gerecht binnen bij de drie broers toen werden twee Maserati’s, twee Bentley’s en een Range Rover en heel wat papieren in beslag genomen. Blijkbaar heeft het gerecht toen nog meer in beslag genomen op andere locaties ook. De Marchand broers lopen al lang in het vizier van het gerecht in 1996 wonnen ze nog een zaak over miljoenenfraude maar speurders bleven hen nadien ook volgen.

Een van de broers moest vier maand in de cel blijven vooraleer hij vrij kwam. Dat onderzoek is momenteel nog steeds aan de gang lezen we in Het Nieuwsblad waar de advocaat van de broers ook bevestigd dat de cava afkomstig is van bij hen. Het zou ook nog een hele tijd duren omdat het een internationaal onderzoek is geworden.

Voor geïnteresseerden is het te laat de partij werd verkocht, hoeveel de verkoop heeft opgeleverd dat weten we niet. De opbrengst gaat integraal naar de schatkist, in de winkel wordt een fles cava voor rond de 7 euro verkocht.

Al meer dan 3.500 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in