De coronacrisis houdt criminelen niet tegen. Deze fiets (zie foto) is vannacht gestolen uit de garage van een woning in de Zeelaan in de wijk Raversijde

De dief is eerst door de tuin gelopen en naar de garage gegaan. De bewoners zagen vanmorgen dat de zijdeur van de garage open stond. Uit de garage werd een fiets gestolen. Het gaat om een mountainbike van CUBE (grijs zwart). Al het andere materiaal bleef onaangeroerd.

Heb jij iets gezien in de buurt van de Zeelaan of weet je waar de fiets is neem dan contact op met de politie van Oostende

2 REACTIES

  1. Zoals ik reeds eerder had opgemerkt, blijkt dat door massale politiecontroles gedurende de dag, er ’s nachts nauwelijks nog enige controle is. Criminelen kunnen ongehinderd hun slag slaan!!!
    Ik krijg ook zo stilaan de indruk dat de melden van een serieuze inbraak in een tweede verblijf (Nieuwlandstraat ) een taboe onderwerp geworden is, dit in tegenspraak van andere inbraken die worden zonder vertraging vermeld !
    Herhaal hierbij ook terug mijn standpunt : “Wat mij het meest verontrust is dat niemand, met inbegrip van het kabinet van de burgemeester (zelfs na herhaaldelijke e-mails gericht aan het kabinet van de burgemeester ); degelijke richtlijnen wil geven, wat de te volgen procedure is wanneer je geconfronteerd wordt met dergelijke omstandigheden. Na inbraak, hoe kan ik mijn huis terug degelijk beveiligen, wie geeft de toelating enz…”

  2. Allemaal een gevolg van foute maatregel om tweedeverblijvers te verbieden hun eigendom te bezoeken en te inspecteren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in