Maandag werd een fiets gestolen in de Louisastraat in het centrum van Oostende. Het gaat om een gemerkte fiets die gesloten gestald stond in de straat, de diefstal moet in de vooravond gebeurd zijn.

Het is een gemerkte fiets een Donkerbruine fiets van het merk Oxford op de spatborden voor- & achter staat een fluorescerende smiley. Op het stuur en aan de onderkant van het kader is de naam van de eigenaar erin geklopt (Tacha) met slagpinnen. De fiets stond in de Louisastraat ter hoogte van huisnummer 15.

Heb jij per toeval iets gezien op maandag in de Louisastraat? Of weet jij waar de fiets momenteel is? Neem dan zeker contact op met de lokale politie van Oostende.

Al meer dan 2.100 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

1 REACTIE

  1. ik heb een vaag vermoeden wie dit heeft gedaan ,ik werd zelf bestolen door die man toen die mijn onderbuurman was in die buurt ,hij had voorwaarderlijk en moest in het fietsatelier gaan werken en daar leerde hij nog meer bij over het stelen van fietsen ,Mijn fiets en mijn ganse apptm hebben ze leeggeroofd en toen ik de politie belde werd ik aangesnauwd en ik werd allesbehalve geholpen ook de wijkagent zag het niet zitten om een verslag op te maken dus ja tis nu twee jaar geleden en ik ben blij dat ik niet meer belaagd en bedreigd wordt door die mensen en al mijn spullen mogen ze behouden ,ik zou me rot schamen indien ik iemand zijn vertrouwen zo zou beschamen en een weerloze oude vrouw bestelen tja makkelijk he

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in