Vannacht liep het helemaal mis in The Lounge in Oostende. Het urban event Lust, dat wekelijks wordt georganiseerd, ontaarde in een massale vechtpartij. Vorige week werd er ook al gevochten, toen werd een man met hersenschade naar het ziekenhuis gebracht.

Wat de aanleiding was voor de massale vechtpartij van vannacht is voorlopig nog niet duidelijk. Op een gegeven moment ontstond er binnen in The Lounge een massale vechtpartij waar volgens getuigen ten minste twintig mensen bij betrokken waren.

Even later verlegde de vechtpartij zich naar buiten, waardoor er uiteindelijk heel wat mensen op de Westhelling aan het vechten waren.

Politie en hulpdiensten delen mee in slagen

Toen de hulpdiensten toestormden, werden zij op hun beurt aangevallen. Volgens getuigen vielen er meerdere gewonden. De politie van Oostende had de grootste moeite om het gevecht onder controle te krijgen.

Hoeveel gewonden er precies zijn gevallen en hoe erg zij eraan toe zijn weten we niet. Vier jongeren werden gearresteerd en mochten een nachtje in de cel doorbrengen. Wat wel vaststaat is dat de onruststokers niet van Oostende zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in