De uitbater van een nachtwinkel in de Karel Janssenslaan in Oostende werd overvallen op 1 augustus van dit jaar. Twee gemaskerde mannen stapten de winkel binnen en bedreigden de uitbater met een wapen, daarop eisten de mannen geld uit de kassa.

T.V. een 19-jarige uit Oostende richtte het wapen op de uitbater, die liet zich niet doen en verweerde zich. Hij probeerde daarop het wapen af te pakken van de overvaller. Tijdens de schermutseling die daarop volgde verloor T.V. zijn sjaal en daarop vluchtte hij.

Artikel van 6 augustus 2019 over de overval

De uitbater liep de overvaller achterna maar de kompaan, een minderjarige sloeg verschillende keren naar de uitbater. De uitbater was er erg aan toe, hij had een gebroken neus. De man was enkele dagen werkonbekwaam.

De man heeft bij de overval een grote schrik opgelopen, zo groot dat hij nu besloten heeft om zijn nachtwinkel te sluiten. De angst om achter de kassa te staan is te groot geworden lezen we in HLN.be

Uit het onderzoek van de politie bleek ook nog een derde 19-jarige uit Oostende, I.B. bij de feiten betrokken te zijn. Hij zou de opdrachtgever van de overval zijn de politie trof bewijs aan bij hem thuis. De man ontkent iets met de feiten te maken te hebben. Hij zou enkel een wapen gegeven hebben.

De man ging zich een dag na de feiten zelf aangeven bij de politie van Oostende en momenteel is hij opgenomen in een instelling.

Al meer dan 2.100 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in