De politie van Oostende heeft zes verdachten kunnen arresteren in een drugsgerelateerd onderzoek. Het onderzoek van de lokale recherche van Oostende richtte zich op speed die gedeald werd in en rond Oostende. Er werden begin deze week verschillende huiszoekingen uitgevoerd.

Maandag viel de politie van Oostende binnen bij verschillende verdachten, er werden huiszoekingen uitgevoerd nadat de recherche erin slaagde om de hoofdleverancier en drie dealers te identificeren. Er werd een uitgebreid onderzoek gevoerd naar de handel in speed, zo werden verschillende telefoontaps geplaatst. Hierdoor wist de politie dat de dealers elk tussen de 25 gram en de 100 gram speed afnamen, per keer dat ze bij de hoofdleverancier langs gingen.

Naar aanleiding van dit onderzoek viel de politie op verschillende plaatsen in Oostende binnen en daarbij werden dus zes verdachten gearresteerd. Er werd 150 gram amfetamines gevonden, XTC en cash geld.

Drie verdachten blijven in de cel en werden aangehouden door de Brugse onderzoeksrechter, de andere drie mochten de cel verlaten maar het onderzoek tegen hen gaat verder.

Al meer dan 2.700 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in